21
.
09
.
2023
Internationalt

Skal du med på team tur til Nepal ?

Vi er i gang med at planlægge en rejse til Nepal til juli 23. Der bliver plads til 10 deltagere fra vores AKBU foreninger. Turen arrangeres i samarbejde med Horizon Summer 23 og andre destinationer.

Skal du med på team tur til Nepal ?

Nepal har over 30 millioner indbyggere, er et af verdens fattigste lande, og omkring 40 % af befolkningen er underernærede, men netop fordi nye skoler opstår omkring i Nepal, hjælper det befolkningen med fremgang, uddannelse og ud af fattigdommen. Dog bekender størstedelen af befolkningen sig til hinduismen og buddhismen, og mange, mange mennesker er endnu ikke nået med det kristne evangelie.

Siden 2005 har Apostolsk kirke støttet bibelskoledrift, menighedsplantning og nødhjælp i Nepal. Et stort og enormt vigtigt stykke arbejde har fundet sted i Nepal i al den tid. Dette har resulteret i fremblomstringen af nye kirker, nye skoler og mange forvandlede menneskeliv igennem frelsen fra Jesus.

At træne den næste generation af præster, forkyndere og menighedsplantere har den nepalesiske bibelskoleleder, Raj Kumar, en kæmpe brand for, og det vil også være ham, der er med til at facilitere vores ophold og missionsarbejde ud fra bibelskolen i hovedstaden Kathmandu, denne sommer.

AKBU & Horizon Summer arrangere en rejse til Nepal, hvor vi arbejder på at lave et spændende program.

(Der kommer snart mere info om dette)

Dato:
Uge 29 og 30 - Sommeren 2023 (præcise datoer kommer senere, men forvent afrejsedatoen fra Danmark allerede ligger i weekenden op til uge 29).

Pris:
7000 kr.

Denne pris inkluderer:

  • Planlægningsweekend i Maj (d. 12.-13.)
  • Flybilletter
  • Kost & logi på turen
  • Alle udgifter ifm. program
  • Transport på turen

Denne pris inkluderer IKKE:

  • Transport til og fra Københavns Lufthavn

Betales i to rater.
1. Rate – 1500 kr. Betales forholdsvis lige efter godkendt tilmelding fra rejseleder. Først når 1. rate er betalt er tilmeldingen endelig.

2. Rate – 5500 kr. Betales inden d. 1 Maj.

Du er velkommen til at betale hele beløbet på én gang.

Tilmelding her

Mødested og flytider:
Vi flyver fra København til Kathmandu. Tiderne kommer senere.

Har du evt spørgsmål til rejse, er du velkommen til at kontakte rejseledere Emma & Thomas Juhl på tlf. 50 45 45 35

Vi ser frem til en spændende rejse !

Nyheder

Relateret nyheder

Se alle nyheder
Tur til Israel med Alpha DK
21.9.2023

Tur til Israel med Alpha DK

AKBU er medarrangør på en rejse til Israel i uge 42, i samarbejde med Israelmissions Unge, Alpha DK og flere andre ungdomsorganisationer.

Roadtrip to Manchester
21.9.2023

Roadtrip to Manchester

AKBU inviterer 2 unge ledere fra hver lokalforening med på Roadtrip til Manchester d. 4.-7. November i samarbejde med Acts Generations.

Tilmelding til Horizon Summer 23
21.9.2023

Tilmelding til Horizon Summer 23

Vælg imellem 3 spændende rejser til Moldova, Nepal eller England. Der kommer snart mere info om rejserne, priser, info m.m..