Ressourcer

Materialer til din klub- spændende personer, som tænker i børn og tro - ideer til teenagerne- kig her og bliv inspireret

B-M-K ressourcer

Inspiration til den næste sæson i Børnekirken! Oplæg til et forløb i klubben! Gode ideer til en event for nabolaget eller en gudstjeneste for alle generationer!

Børn og Tro

Tjek dem ud- kæmpe ressourcested. De tilbyder også at lave fx. Legoarrangementer lokalt. "Vores mål er at præsentere danske børn for den kristne tro. Vi er en tværkirkelig organisation, der ønsker at arbejde sammen med evangeliske kirker."

Dig-og-mig-og-vi-tro

Velkommen til digogmigogvitro.dk – om børns åndelige udvikling og tro. Digogmigogvitro.dk er Anne Thomsens notesbog om livet med børn, om at tro på Gud, om at formidle kristendommen i børnehøjde.

Rachel Turner

Forfatter til bøgerne " Tro i børnehøjde" og "Selvværd i børnehøjde" og leder af "Parenting for faith". Ressourcested af artikler, podcasts, ideer til børneklub, gudstjenster, kristent forældreskab.

Teentro

Skal du undervise teens om Jesus i forbindelse med ungdomsvelsignelse eller frikirkelig konfirmation? Siden rummer et  godt gennemprøvet undervisningsmaterialer, ideer til aktiviteter og hvordan vi taler med vores teens om de store spørgsmål

Legedatabasen

Mangler du en god leg til børnekirke, juniorerne eller teeneventet? Her et tonsvis af lege, inddelt i kategorier med gode beskrivelser.

5 fasekort

Hvordan samarbejder og formidler forældre og menighed om tro i livets forskellige faser? Materialet består af fem foldere, som hver beskriver en livsfase fra barn til ung voksen, pædagogisk, psykologisk og åndeligt. Målgruppen for ”Det er bare en fase” er således både forældre og kirkeledere.

Samtalespil

Lyt, lær og forstår hinanden bedre i familien, i ungdomsgruppen eller med din teenager. I samtalespil udfordrer I hinanden i de små detaljer, de store spørgsmål og de grundlæggende værdier.

ActsKids Facebookgruppe for børne-juniorledere

Gruppens formål er at I inspirerer og opmuntrer hinanden med stjernehistorier og ideer, som er lige til at tage og bruge i børnekirken eller juniorklubben. Der ligger allerede mange brugbare ideer til events og aktiviteter. Søg gerne om medlemskab.