21
.
09
.
2023
Nationalt

Step Up 23 lejr på Skovbo

Skal du ungdomsvelsignes til foråret, må du ikke gå glip af STEP UP lejren i uge 42! Det er et supplement til forløbet i din egen kirke, hvor du får mulighed for at få nye venner fra hele landet og være sammen med seje ledere, som vil gøre alt for, at du får en uforglemmelig efterårsferie!

Step Up 23 lejr på Skovbo

Skal du ungdomsvelsignes til foråret, må du ikke gå glip af STEP UP lejren i uge 42! Det er et supplement til forløbet i din egen kirke, hvor du får mulighed for at få nye venner fra hele landet og være sammen med seje ledere, som vil gøre alt for, at du får en uforglemmelig efterårsferie!Der kommer til at være god undervisning, fra dygtige ledere i det apostolske netværk. Fede møder med lovsang, spændende prædikener og Guds nærvær! Sjove aktiviteter og udfordringer, som du sent vil glemme!Vi glæder til at være sammen med DIG!

Tilmelding & mere info her

Se promo Video

På vegne af lederteamet

Elisabeth Rostved, Line & Philip Høier Sejergaard

Nyheder

Relateret nyheder

Se alle nyheder
Kontingent på abonnement
21.9.2023

Kontingent på abonnement

I AKBU gør vi hvad vi kan, så det er så nemt som muligt at melde sig ind og være medlem i en af vores foreninger. Derfor har vi besluttet at introducere en ny måde at opkræve medlemskontingentet, som de fleste af os dog kender rigtig godt.

Indkaldelse til Generalforsamling i AKBU
21.9.2023

Indkaldelse til Generalforsamling i AKBU

Tilmelding til Børne Medarbejder Konferencen
21.9.2023

Tilmelding til Børne Medarbejder Konferencen