Kommende events


5
maj


Velkommen til en dag med inspiration for alle medarbejdere og frivillige i jeres B&U-forening.

Vi håber, at I vil tage turen til Kolding, hvor vi vil have en dag med forskellige workshops og sætter fokus på jeres arbejde i det lokale børne-, teen- og ungdomsarbejde.

Samme dag har vi AKBUs generalforsamling i en ny kortere version, hvor I som medlemmer i det lokale arbejde kan få indflydelse på AKBUs arbejde på landsplan.

Der kommer mere info med program og tilmelding på denne side.

 

Du kan komme med som medlem, delegeret eller frivillig

Delegerede er dem, som har stemmeret på generalforsamlingen. Alle andre kan godt deltage, men uden at stemme.

Sådan kommer du med og bliver delegeret:

Hvis du er medlem eller frivillig i en af AKBUs mange lokalforeninger skal du snakke med din lokalforening om at komme med. Hver lokalforening har en række pladser som "delegeret", hvor du får stemmeret og indflydelse. Men I år har vi også plads til at hver lokalforening tager en masse andre medlemmer og frivillige med, som er nysgerrige og vil lære mere. Så kontakt din lokalforening for at høre mere.

Hvis du ikke er medlem af en lokalforening, men af AKBUs landsforening er du hermed indbudt til et kort formøde lige inden generalforsamlingen.
Som landsforening har I et begrænset antal pladser som "delegeret" med stemmeret og indflydelse, som I lige skal fordele mellem jer. Alle medlemmer af landsforeningen er velkomne også selv om de ikke bliver valgt som delegeret.

 
TILBAGE TIL ALLE EVENTS

Find din lokal forening


Vidste du at AKBU har lokal foreninger over hele landet?


Facebook Feed

Tilskudsmuligheder


Copyright 2014 Apostolsk Kirkes Børn og Unge. Alle rettigheder forbeholdes.